Odds med fart og adrenalin

Det har lenge vært populært med oddstipping i Norge, kanskje særlig på fotball og på hest. Med en god blanding av kunnskap og flaks, og en masse spenning knyttet til de aktuelle begivenhetene det satses penger på, er dette slett ikke merkelig. Men, nå som man kan spille odds på nett, har en mye større verden av muligheter åpnet seg. Det finnes nå en stor mengde begivenheter man kan satse penger på utfallet av, ikke bare sportslige, men også for eksempel politiske. Og hva kan vel være mer spennende og fartsfylt enn motorsport? Flere og flere får øynene opp for at dette kan være en lukrativ og interessant sport for oddstipping!1138759-open-wheel-race-car-3

Hvordan satse penger på motorsport?

Motorsport omfatter både motorsykkelsport og bilsport. Det mest vanlige veddemålet er å tippe hvem som vinner et løp. Vanligvis listes det opp flere begivenheter, og under hver av begivenhetene listes det opp flere deltagere, og disse har ulike odds. Har du kunnskap som gjør at du kan tippe hvem som vinner løpet? La oss si at du har stor tro på en racerbilsjåfør i et gitt racerbilløp, la oss kalle ham Rudolf Blodstrupmoen. Blodstrupmoen har odds på 15-1. Satser du 10 € på ham, vinner du 150 € dersom du har rett (pluss eventuelt innsatsen din tilbake, men du må selvsagt sjekke regler for utbetalinger der du spiller). Enda større spenning blir det når man satser penger på live odds.

Oppdater deg for å ha en sjanse

Nøkkelen til å vinne er kunnskap og evne til å analysere begivenhetene. Følg med på sidene til Nascar, den amerikanske racing-serien dukker garantert ofte opp på bettingsidene. Du bør også holde deg oppdatert på uttalelsene til diverse eksperter innenfor motorsporten. Jo mer informasjon du har, jo større sjanse er det for at du kan forutse hva som blir utfallet av motorsportbegivenheten. Husk for øvrig alltid at uforutsette ting kan skje!