Formel 1 i Abu Dhabi

Det årlige Formel 1-løpet i Abu Dhabi er kjent for å sette et spektakulær punktum for en lang og spennende sesong for motorsporten.

Banen kombinerer både hastighet, glamour og teknologi. Rundt Yas Marina Circuit, som er navnet på racerbanen, er det imponerende arkitektur. Mange av racerførerne har også denne banen som sin favoritt, som byr på gode racemuligheter i ørkenlandskapet.

Du finner mer informasjon om arrangementet gjør ditt valg her.

Nattløp i Abu Dhabi Grand Prix

Det er ingenting som kan konkurrere med den stemningen Yas Marina Circuit gir sine publikummere når mørket senker seg over Abu Dhabi og lysene tennes rundt banen. Racerbiler som farer gjennom mørket med flammende eksos, skaper en visuell fest du sent vil glemme.

Det er ikke bare nattløpet Abu Dhabi Grand Prix er kjent for. Sportsarrangementet byr også på luksuriøs gjestfrihet og flere VIP-opplevelser i forbindelse med arrangementet. Blant publikum finner du både Formel 1 – tilhengere og kjente, prominente gjester fra hele verden. Yas Marina Circuit er og blir et knutepunkt på et globalt nivå for motorsportentusiaster som søker fart, spenning og adrenalin. Å tilbringe en weekend her vil gi minner for livet og øyeblikk du sent vil glemme.