Lad mobilen mens du kjører

Det er praktisk og smart å kunne lade mobilen mens du kjører bil. Da har du alltid strøm på mobilen når du skal videre. Med en lader i bilen trenger du heller ikke være redd for at mobilen lader ut mens du er på farten. Det er lett å finne noe på nettet. Mange lade-løsninger finnes både etter pris og behov.

Lad hurtig i bilen

Med en lader som kan settes 12V-uttaket i bilen kan du lade mobilen raskt og selv korte turer vil være nok til å lade mobilen opp. Disse fås i forskjellige prisklasser og med ulike uttak, både til mobil og nettbrett, for eksempel hos iPhonehuset. Du kobler til med USB-ladekabler som passer til dine enheter.

Lad trådløst i bilen

Du kan også lade trådløst i bilen. Det finnes ladere som har en egen holder til mobilen, eller magnet som holder den fast mens den lader. Mobilen holdes stødig på plass under hele turen. Med trådløs lader slipper du å lete etter ladekabel eller oppleve at kabelen blir slitt og lader dårlig. Den trådløse laderen er alltid på plass i bilen klar til bruk. Trådløs lading har noe mindre kapasitet enn de raske 12V-laderne, så påregn noe lengre tid. Se mer om fordeler og ulemper ved trådløs lading online.